Anybody else have a "new" blue background with blue and gold text?

10 posts / 0 new
Last post
Tycer's picture
Tycer
Status: Platinum Member (Online)
Joined: Apr 26 2009
Posts: 610
Anybody else have a "new" blue background with blue and gold text?

My CM.com/blog page has gone from white background/black text to blue background/gold. Impossible to read!

When I click the radio button to read more it returns to white/black.

Anyone else having the same issue?

Mac OS X

MarkP's picture
MarkP
Status: Member (Offline)
Joined: Dec 13 2008
Posts: 16
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...

I noticed this yesterday, too, and again now.  Also, pages seem to be loading much slower.  Admin?

Dogs_In_A_Pile's picture
Dogs_In_A_Pile
Status: Martenson Brigade Member (Offline)
Joined: Jan 4 2009
Posts: 2606
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...
MarkP wrote:

I noticed this yesterday, too, and again now.  Also, pages seem to be loading much slower.  Admin?

Mark, Tycer -

Better email the mods or admin - they don't read all the posts.

Not seeing anything squirrelly at my end - we have a very draconian NOC and everything is fine including load speeds.

Ken C's picture
Ken C
Status: Platinum Member (Offline)
Joined: Feb 13 2009
Posts: 753
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...
Tycer wrote:

My CM.com/blog page has gone from white background/black text to blue background/gold. Impossible to read!

When I click the radio button to read more it returns to white/black.

Anyone else having the same issue?

Mac OS X

 

I get the same thing on two different computers

 

Ken

edit: FWIW  I just checked and the same blue screen appears for both Internet Exp and Firefox..

 

SagerXX's picture
SagerXX
Status: Diamond Member (Offline)
Joined: Feb 11 2009
Posts: 2236
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...

I have the same visual appearance as previously, but on the home page the list of the latest postings in the public threads and the list of the new public threads does not line up on the R hand side of the page as it usually did.  They are still on the right, but one has to page waaaaay down (below any other content in the middle or left of the page) to see them.  

Mac OS X 10.4.11

This happens both with Safari v 4.1 and Firefox 5.0.

songbird's picture
songbird
Status: Member (Online)
Joined: Apr 16 2008
Posts: 23
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...

I'm having the same problem as Sager -  I'm also running Safari.

JAG's picture
JAG
Status: Diamond Member (Offline)
Joined: Oct 26 2008
Posts: 2492
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...

Its all good with Safari 5.

Lightning's picture
Lightning
Status: Member (Offline)
Joined: Apr 27 2009
Posts: 9
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...

i had same problem as Sager, and have Safari 5.
seems back to normal now. ??

Tycer's picture
Tycer
Status: Platinum Member (Online)
Joined: Apr 26 2009
Posts: 610
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...
Lightning wrote:

i had same problem as Sager, and have Safari 5. seems back to normal now. ??

Back to normal. Thanks Geek Gods.

SagerXX's picture
SagerXX
Status: Diamond Member (Offline)
Joined: Feb 11 2009
Posts: 2236
Re: Anybody else have a "new" blue background with blue and ...
Tycer wrote:
Lightning wrote:

i had same problem as Sager, and have Safari 5. seems back to normal now. ??

Back to normal. Thanks Geek Gods.

Here too!  Thanks!

 

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.
Login or Register to post comments