Hard Assets Alliance free book ad

BP SPAIN HOLDINGS CAPITAL | EUR/USD – flygtige på spansk bekymringer

Login or register to post comments 736 reads   1 posts
 • Thu, Feb 07, 2013 - 02:05am

  #1
  Mcbrianne23

  Mcbrianne23

  Status Member (Offline)

  Joined: Feb 07 2013

  Posts: 1

  count placeholder

  BP SPAIN HOLDINGS CAPITAL | EUR/USD – flygtige på spansk bekymringer

 

bp spain holdings capital

EUR/USD bevæger sig opad følgende skarpe tab i går (4. februar). Euroen hang som markederne reageret politisk usikkerhed i Spanien, med påstande om korruption mod premierminister Mariano Rajoy. Parret har inddrevet delvis, at skubbe i lav-1,35 området. Der var gode økonomiske nyheder fra Spanien tirsdag, som det spanske Services PMI var kraftigt op. Italienske Services PMI og euroområdet detailsalg kiggede svage, men som begge ikke opfyldte deres skøn. I USA er dagens vigtigste release ISM-Non-Manufacturing PMI.

 

Spanien er tilbage i overskrifter, men for en ændring, er det ikke, om de landet vil anmode om yderligere rednings midler for urolige økonomi. Spansk premierminister Mariano Rajoy er involveret i en kompliceret korruption sag og beskyldes for at være involveret i ulovlig transaktioner. Rajoy har nægtet ethvert forseelser og har afvist opkald til at træde tilbage, men hans parti taber offentlig støtte og spørgsmålet kunne blive en krise for den regering, som allerede har sine hænder fulde forsøger at holde de urolige økonomi færdigbyggede. Regeringen er allerede dybt upopulære tak forværrede recession og forbløffende arbejdsløshedsniveauet, og denne nyeste politiske krise kunne yderligere underminerer investorernes tillid. Spansk låntagning omkostninger steg en smule efter nyheder, som markederne nervøst overvåge den seneste udvikling af Madrid.

 

Der var mere politisk drama i Italien, en anden euroområdet heavyweight. Italienske valg er altid en heftig affære, og de nyeste twist indebærer en derivater skandale i verdens ældste bank, Monte dei Paschi. En af de største banker i Italien, det blev tvunget til at bede for 3,9 milliarder euro i statsstøtte sidste år på grund af store tab. Tidligere PM Silvio Berlosconi har forsøgt at udnytte skandalen, beskylder udgående PM Mario Monti for at give midler til banken. Begge mænd er kandidater ved det kommende valg, i Hvad er blevet et stramt race. Skandalen kunne påvirke valget, og har også lagt ECB hoved Mario Draghi i søgelyset, da han var leder af Italiens Bank, når de pågældende farter blev udført.

 

bp spain holdings capital

 

Read more here: http://forexblog.oanda.com/20130205/eurusd-volatile-on-spanish-worries/

 

Viewing 1 post (of 1 total)

Login or Register to post comments